Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 09:00–18:00

 

0
Мій кошик

Солона риба: кижуч

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Риба солона в магазині «Ікорний Дім»: Тихоокеанський кижуч або «чорний лосось»

Кижуч — це тихоокеанська риба сімейства лососевих, також відома, як «чорний лосось». В Україні купити філе солоного кижуча пропонує магазин «Ікорний Дім», де ви також можете обрати інші морепродукти та риб'ячу ікру. Це риба середнього розміру, яка має довге тіло з характерною сріблясто-сірою спиною та черевцем і відрізняється наявністю яскравих червоно-жовтогарячих плавців та хвоста. Коли риба знаходиться в морі, її забарвлення може трохи змінюватись, залежно від сезону та навколишнього середовища, але зазвичай вона має своєрідний блиск і привабливий зовнішній вигляд.

Солона риба: кижуч

Солоний кижуч: Нарізне філе риби в інтернет-магазині «Ікорний Дім»

В асортименті нашого магазину ви можете вибрати солоний кижуч у вигляді нарізного філе, упакованого у вакуумні пакети, до переваг яких відносять:

  • тривалу безпеку свіжості продукту;
  • захист продукту від негативних зовнішніх впливів;
  • зручність при зберіганні та транспортуванні.

Вакуумне пакування м'яса солоного кижуча — м'яка, щільна та прозора. Вона герметична, легко відкривається, а також дає змогу візуально оцінити зовнішній вигляд риби. Ми пропонуємо філе кижуча в пакуванні вагою 300 та 500 г.

Технологія приготування солоного кижуча

Продукт, який пропонується в магазинах як солоний кижуч, проходить спеціальну обробку. Вона забезпечує тривалий термін зберігання продукту зі збереженням його свіжості та надання йому більш насиченого смаку. Процес соління, як правило, включає замочування риби в сольовому розчині, куди додаються спеціальні приправи та прянощі, що надають м'ясу риби унікальний смак і аромат.

М'ясо солоного кижуча: зовнішній вигляд, корисні властивості, визначення свіжості

Якщо ви хочете купити солоне м'ясо кижуча, ви можете визначити його свіжість візуально — воно відрізняється своїм яскравим, червоно-жовтогарячим кольором. М'ясо цієї риби дуже корисне для організму людини в її складі виявляється високий вміст корисних речовин, зокрема:

  1. Омега-3 жирні кислоти — є важливими для здоров'я серця, мозку та судин.
  2. Білки — необхідні зростання і регенерації тканин, і навіть нормалізації обміну речовин.
  3. Вітаміни D і B12 — відіграють ключову роль у зміцненні кісток та нервової системи, а також забезпечують нормальне функціонування клітин та процесів метаболізму.
  4. Мінерали (селен та йод) — необхідні для здоров'я щитоподібної залози, нормалізації імунної системи та обміну речовин. Ці мінерали також є важливими для профілактики різних захворювань.

Вживання м'яса кижуча в солоному вигляді або свіжозамороженому не тільки забезпечує організм людини енергією, як будь-які інші морепродукти. Також воно сприяє підтримці здоров'я всіх його органів та систем, зміцнює імунітет та відновлює структуру шкіри.

У якому вигляді фахівці та дієтологи радять вживати м'ясо кижуча?

М'ясо кижуча має ніжний смак і текстуру, які роблять його ідеальним продуктом для приготування різних страв. З цим продуктом ви можете сміливо експериментувати, оскільки свіже і навіть солоне м'ясо кижуча відмінно підходить для смаження, запікання, грилю та копчення. З філе чорного лосося можна приготувати різноманітні страви, такі як, наприклад:

  • гриль з кедровими горіхами та соєвим соусом;
  • запечене філе солоного кижуча з овочами та травами;
  • солона риба до гарніру з картоплі та лимона;
  • різноманітні салати;
  • ароматні супи;
  • різні закуски.

Ароматне та надзвичайно смачне м'ясо солоного кижуча для гурманів може бути цінним як самостійна страва.

Солоний кижуч

Щоб ваші страви виходили смачними та ароматними, важливо, щоб м'ясо свіжої риби було свіжим, визначити це можна за кількома ознаками:

  1. Зверніть увагу на колір м'яса — воно має бути яскраво-червоного кольору, без будь-яких плям або змін відтінку.
  2. Запах м'яса також має важливу роль — свіжий продукт повинен мати приємний морський аромат без сторонніх запахів.
  3. Шкіра риби має бути пружною та блискучою, а її очі — прозорими.

Якщо ви хочете приготувати страви із солоної риби або просто поласувати цим смачним делікатесом, купити з доставленням в Києві філе солоного кижуча пропонує магазин «Ікорний Дім». Замовляйте цей продукт на сайті нашого онлайн магазину, і ми доставимо його вам у найкоротший термін за вказаною адресою по всій території України. Насолоджуйтесь унікальним смаком свіжого солоного філе кижуча, не виходячи з дому!

  • Купити
    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
    Порівняти
Вгору