Кількість
|
Вартість
|
||
|
Червона ікра кети — унікальний смак та беззаперечна користь
Ікра вже багато років є символом високого соціального статусу та гарного смаку. Однією з найпопулярніших видів ікри є червона ікра кети. В ній поєднуються вишуканий смак, тонкий аромат та привабливий зовнішній вигляд. Наш магазин «Ікорний Дім» пропонує ікру кети бренду «Червоне золото», яка уособлює всі кращі якості продукту.
Червона ікра кети — ідеальний делікатес для вашого столу
На будь-якому святковому столі червона ікра стане справжньою королевою. Цим вона завдячує своєму досконалому вигляду та неперевершеному смаку, в якому сконцентроване все багатство морських глибин. Завдяки дотриманню технологій видобування, виробництва та транспортування ми маємо можливість сповна відчути весь спектр смаку та аромату, що дарує нам природа.
Цей вид ікри добувається з кети — риби сімейства лососевих, які водяться на Далекому сході. Доросла рибина нереститься на 4-му році життя, відкладаючи близько 4 тисяч ікринок, після чого гине. Така природна циклічність зумовлює складність процесу видобутку ікри, що звичайно відбивається на ціні продукту. Ікра готується одразу після добування за певною технологією. Завдяки цьому зберігається максимум користі та смаку продукту.
Ікра кети має досить великі ікринки, які досягають 5-9 мм. Вони відрізняються привабливим помаранчевим відтінком та пружною блискучою поверхнею. Ікринки кети чисті, однакового розміру, розсипчасті, пружні й легко лопаються при натисканні. Червону ікру часто вибирають люди, які віддають перевагу більш насиченим смакам, оскільки вона має досить інтенсивний горіховий смак, який поєднується з ніжністю текстури.
Корисні властивості ікри кети
Крім прекрасних смакових якостей, ікра кети вирізняється багатим вмістом корисних речовин. В ній міститься безліч мінералів, які цілюще впливають на організм людини. Ікру варто кожному включити у свій раціон, оскільки це:
- Багате джерело незамінних ненасичених жирних кислот, особливо з так званої групи омега-3. Всього одна чайна ложка ікри відповідає нормі добової потреби людини в цих кислотах.
- Продукт, що знижує ризик утворення тромбів і серцево-судинних захворювань.
- Забезпечує достатній запас вітаміну B12, який сприяє життєдіяльності клітин, росту та розвитку тканин.
Ікра риби містить, крім іншого, багато вітамінів — A, D і E, цінний фосфор і фосфоліпіди, які позитивно впливають на колір обличчя і шкіру. У ньому також багато мікроелементів — цинку, йоду і магнію, білків.
Особливо продукт рекомендується людям, які хочуть покращити самопочуття та зовнішній вигляд. У цьому відношенні ікра містить цілий комплекс необхідних мінералів. Не дивно, що, крім споживчої ікри, можна знайти й ікряні креми для шкіри, які використовуються в суто косметичних цілях, а в салонах краси пропонують процедури з використанням ікри.
Як правильно їсти ікру
Щоб відчути всі переваги червоної ікри кети, кулінарному ритуалу варто приділити окрему увагу. Традиційно червону ікру кети подають в скляному посуді на колотому льоду з лимонами, порізаними на четвертинки. Крім того, подається хліб. Ікру можна їсти виделкою, викладаючи невелику порцію на тарілку, скропивши лимоном — після чого час від часу закушувати хлібом. Як варіант, можна покласти трохи ікри на край хліба, але не намазуючи. Звичайно, є й інші класичні поєднання — наприклад, ікра з млинцями чи тостами.
Крім того, ікра — це продукт, який вдало поєднується з багатьма стравами, стаючи унікальною добавкою, яка підкреслить неповторність кожного кулінарного витвору. Тому її часто включають у склад ресторанного меню і як самостійне блюдо, і як доповнення до основних страв.
Вибираючи ікру кети марки «Червоне золото» в нашому магазині, ви зможете додати неповторного смаку своїм стравам. Завдяки її делікатності та насиченому смаку кожна страва стане кулінарним шедевром, який високо оціните ви та ваші гості.